Steigerhouten kast maken: onbeperkt spullen opbergen

Steigerhouten kasten. Je hebt ze vast al eens zien staan in een woonwinkel. Het zijn meubels die erg in trek zijn onder een breed publiek. Iedereen zou er wel een in huis willen hebben. Zo’n kast is alleen niet voor alle consumenten weggelegd vanwege de hoge prijs die je in winkels betaalt. Of toch wel? Met Freds Bouwtekeningen kun je namelijk helemaal zelf aan de slag gaan en stap voor stap jouw eigen steigerhouten kast maken. Als je de gebruiksvriendelijke bouwtekening goed volgt, dan ga jij jouw huis verrijken met een prachtig nieuw meubel. Lees verder.

Steigerhouten tafel maken

De voordelen van steigerhout op een rijtje

Ben je benieuwd naar wat voor materiaal steigerhout nu precies is? We zetten de voordelen graag op een rijtje. Steigerhout is een vuren houtsoort die afkomstig is van een naaldboom. Het is makkelijk te bewerken en daarom kun je er allerlei soorten steigerhouten meubels mee maken. Je hebt namelijk weinig last van splinters en het is ook nog eens flexibel. Voor een optimaal resultaat is het een echte aanrader om een (extra) laklaag op het hout aan te brengen. Ideaal voor een steigerhouten kast maken!

Steigerhouten kast voor in de woonkamer

Houd je van een landelijke sfeer en wil je die graag in jouw woonkamer creëren? Dan is steigerhout voor jou weggelegd. Wil je een steigerhouten kast maken? Dat is een heel goed idee. Je kunt ervoor kiezen om een boekenkast te maken met plaats voor al jouw boeken. Trendy en praktisch. Als je veel decoratie kwijt wil, dan kun je er natuurlijk ook allerlei leuke spulletjes in zetten. Stapje voor stapje ga jij een meubel in elkaar klussen met behulp van overzichtelijke bouwtekeningen. De kans is groot dat je je woonkamer bijna niet meer herkent. Zo mooi wordt het.

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Steigerhouten kledingkast voor in de slaapkamer

Kom je ruimte te kort in jouw kledingkast? Dan is een steigerhouten kast maken een uitstekend idee. Die kun je helemaal naar wens indelen. Heel praktisch dus, want je zult er werkelijk al je kleding en andere spullen in kwijt kunnen. Denk aan broeken, truien, shirts, sokken en ondergoed. Bovendien geeft zo’n kast jouw slaapkamer een enorme boost. Jouw kamer krijgt een unieke landelijke uitstraling waar je langdurig van gaat genieten. Daarmee voldoet hij helemaal aan de trends op woongebied.

Freds bouwtekeningen bestelformulier

Wie is Fred nu eigenlijk?

Fred Schouten is een zeer ervaren timmerman en doe-het-zelver uit Amsterdam. Hij heeft veel kennis op het gebied van meubels in elkaar timmeren. Die kennis besloot hij te gaan delen met zijn bouwtekeningen. Inmiddels hebben al vele klussers – ervaren en onervaren – prachtige meubels zelf weten te maken met 1 of meerdere van Freds 10.000 bouwtekeningen. Dat alles dankzij een complete tekening met duidelijke informatie, inclusief beschrijvingen en foto’s. Ook krijg je er een handige materiaallijst bij, zodat je precies op de hoogte bent van de benodigde materialen. Wel zo handig bij een steigerhouten kast maken!

Fred doet je een aantrekkelijk aanbod

Het gaat erom dat jij geholpen gaat worden bij het bereiken van mooie resultaten. Je wil niets liever dan jouw klusproject tot een succes maken. Hoge ogen gooien bij vrienden en familie. Profiteren van een prachtig meubel en dat tegen een prijs die veel lager ligt dan in de winkel. Fred begrijpt dat volledig. Daarom doet hij jou een aantrekkelijk aanbod door je de kans te geven om zijn bouwtekeningen te downloaden. Als je dat doet, dan is de kans heel groot dat je vandaag nog gaat beginnen met een steigerhouten kast maken. Vele andere doe-het-zelvers gingen je voor.

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *