Steigerhouten salontafel maken

Steigerhouten salontafel maken? Geslaagd project met Freds Bouwtekeningen

Ben jij op zoek naar een unieke salontafel van hout? Ben je van plan om daarvoor naar de winkel gegaan of ben je er misschien al geweest? Misschien is het nog niet in je opgekomen, maar je kunt heel makkelijk zelf een steigerhouten salontafel maken. Dat is een stuk voordeliger dan zelf een meubel aanschaffen. Wie denkt dat het maken van zo’n tafel veel tijd en moeite kost, heeft het mis. Met Freds Bouwtekeningen bereik je snel en eenvoudig positieve resultaten. Een geslaagd project!

Steigerhouten salontafel maken

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Trendy en duurzaam meubel

Wil je zelf een steigerhouten salontafel maken? Dat is een uitstekend idee. Het staat vast dat je daarmee een trendy meubel voor in huis creëert. Deze salontafel staat werkelijk prachtig op iedere ondergrond. Of je nu een houten vloer hebt of een tapijt: een warme uitstraling is gegarandeerd. Steigerhouten meubels zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Als je ze lakt, dan kun je nog veel langer van je tafel profiteren. Steigerhout is gemakkelijk te bewerken en is ook nog eens stevig en robuust.

Praktische salontafel

Houd je van afwisseling in jouw woonkamer? Dan is een steigerhouten salontafel maken dé oplossing. Je kunt hem direct op het laminaat zetten. Dat ziet er al prachtig uit. Maar als je een verrassende combinatie wil creëren, is het een leuk idee om er eens een tapijt onder te leggen. Wat voor soort decoratie je op je tafel zet, is echt helemaal aan jou. Zet er bijvoorbeeld een mooie vaas op met een kleurrijk boeket bloemen. Of een mooie kruik of pot. Natuurlijk is deze salontafel ook praktisch in het gebruik. Ideaal om een boek, tijdschrift of krant op neer te leggen.

Voorbeelden freds bouwtekeningen

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Eindeloos meubels combineren

Heb je de smaak te pakken gekregen met klussen na een steigerhouten salontafel maken? Dan is het heel verleidelijk om verder te gaan en nieuwe klusprojecten op te pakken. De woonkamer nóg mooier maken kun je bijvoorbeeld door ervoor te kiezen om ook een steigerhouten tv meubel te maken, een steigerhouten kast of een steigerhouten bank. Zie je jezelf al languit op de bank liggen, de tv aan en hapjes en drankjes op de salontafel? Heerlijk, toch? Dankzij Freds gebruiksvriendelijke bouwtekeningen ga je eindeloos meubels combineren.

Voor particulier en zakelijk gebruik

Professionals opgelet! Wist je dat meubels van steigerhout het niet alleen goed doen bij particulieren? Ze zijn ook zeer geschikt om neer te zetten in een Bed and Breakfast. Een steigerhouten salontafel maken maakt jouw B&B helemaal af. Jij wil natuurlijk niets liever dan jouw gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Met een landelijk en robuust meubel zorg jij absoluut voor een warme sfeer in jouw accommodatie. Verwelkom je gasten met warme drank met een lekker stuk taart en zet het neer op je salontafel!

Stap voor stap klussen met een bouwtekening

Met Freds Bouwtekeningen is klussen een fluitje van een cent, voor zowel ervaren doe-het-zelvers als amateurs. Is een steigerhouten salontafel maken jouw wens? Vanaf nu behoort dat zeker tot de mogelijkheden! Stap voor stap klussen met een overzichtelijke bouwtekening voorzien van een handige materiaallijst: de ingrediënten van een succesvolle klus liggen binnen handbereik. Bedreven worden met een zaag en schroevendraaier word je vanzelf. Het geeft bovendien veel voldoening. De kans is groot dat jij al jouw kluservaringen gaat delen met vrienden en familie.

Freds Bouwtekeningen: tekeningen downloaden

Fred is een zeer ervaren klusser met veel kennis op het gebied van steigerhout. De reden dat hij zijn expertise door middel van zijn tekeningen met jou deelt, is omdat hij jou graag verder wil helpen. Vele klussers uit Nederland en België gingen je al voor. Bij Fred kun je maar liefst 10.000 bouwtekeningen downloaden! Niet helemaal tevreden met Freds Bouwtekeningen? Weet dan dat je gebruik kunt maken van een niet-goed-geld-teruggarantie. Langdurig klusplezier gegarandeerd. Ga dus meteen een steigerhouten salontafel maken en geniet!

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *