Steigerhouten tuinbank maken

Eenvoudig en snel een steigerhouten tuinbank maken

Vind je het fijn om onbeperkt te relaxen in de achtertuin? Zet de deur naar de tuin open, trek je slippers aan en het genieten kan meteen beginnen. Om er lekker comfortabel bij te zitten biedt een tuinbank uitkomst. Een matras of groot kussen erop, wat sierkussens erbij en hij is helemaal af. Zet een hapje en drankje op tafel en het zomerse gevoel is compleet. Als je een steigerhouten tuinbank wil kopen, dan kunnen de prijzen in de winkel hoog oplopen. Ga daarom zelf aan de slag: een steigerhouten tuinbank maken was nog nooit zo eenvoudig met Freds Bouwtekeningen!

Freds bouwtekeningen bestelformulier

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Laat de zomer maar komen

De zomer staat weer voor de deur: dé periode om naar buiten te gaan en van de warme zonnestralen te profiteren. De veilige en vertrouwde omgeving van je eigen achtertuin is de uitgelezen plek om gezellig te kletsen met vrienden en familie. Of om in alle rust een boek of tijdschrift te lezen. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad strek jij je benen uit op de bank. Gun jezelf dit genot en ga daarom een steigerhouten tuinbank maken. Je zult zeker geen spijt krijgen. En je krijgt er veel waardering van je omgeving voor terug.

Relaxen: tuin, balkon en dakterras

In de lente, zomer en nazomer ontspannen op een steigerhouten tuinbank? Natuurlijk is een tuinbank een ideaal item voor in de tuin. Maar misschien heb je geen tuin. Het is daarom goed om te weten dat je de bank ook prima kunt neerzetten op een groter balkon of een dakterras. Ideaal voor jonge mensen die midden in de stad wonen. Zet er wat planten bij, hang een vrolijk tuinschilderij op en vier het goede leven. Bereid je voor op echte summer vibes en ga snel een steigerhouten tuinbank maken.

freds bouwtekeningen review

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Zelf aan de slag

Steigerhouten meubels staan erom bekend dat ze duurzaam zijn. Ze gaan lang mee, en door ze een extra laklaagje te geven vergroot je de levensduur van jouw meubel enorm. Bovendien is dit materiaal gemakkelijk te bewerken met een zaag en (elektrische) schroevendraaier. Met Freds Bouwtekeningen erbij is klussen een fluitje van een cent. Niet alleen voor ervaren klussers, maar ook voor amateurs. Zelf aan de slag gaan en een steigerhouten tuinbank maken is daarom een heel goed idee. Technische kennis is dus geen vereiste, want Fred deelt al zijn kennis met je in zijn bouwtekeningen!

Inspiratie voor andere tuinmeubels

De bouwtekeningen van Fred zijn zeer gebruiksvriendelijk en stellen jou in staat om stap voor stap een geweldig meubel in elkaar te zetten. Ben je klaar met doe-het-zelven en smaakt het naar meer? Niet getreurd. Voor optimaal comfort in je tuin kan je naast een steigerhouten tuinbank maken verder klussen en bijvoorbeeld een tuintafel maken. Of zelfs een compleet loungeset. Laat je inspireren en ga aan de slag. Je krijgt er stevige meubels voor terug die lang mee gaan.

Freds Bouwtekeningen downloaden

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen we. Jij wil een steigerhouten tuinbank maken tegen een voordelige prijs. Snel en eenvoudig. Die wens gaat nu uitkomen. Fred heeft al zijn expertise en ervaring gestopt in zijn bouwtekeningen. Je kunt er maar liefst 10.000 downloaden op zijn website. Ze zijn voorzien van een handige materiaallijst, waarmee je in één oogopslag ziet wat de benodigde materialen zijn voor het realiseren van jouw klus. Dat bespaart je een hoop tijd en geld, en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *