Steigerhouten tuintafel maken

Steigerhouten tuintafel maken met Freds Bouwtekeningen

Vind jij het ook zo fijn om lekker in de tuin te zitten? Er is niets zo ontspannend als bij mooi weer relaxen in je eigen achtertuin. Een stralende zon, strakblauwe lucht, fluitende vogels en ritselende bladeren op de achtergrond. Als je uit je werk komt moet je eerst nog koken en daarna eet je je maaltijd buiten op. In de bouwmarkten en woonwinkels heb je vast al wel leuke tuintafels zien staan, wellicht ook van steigerhout. Met Freds Bouwtekeningen kun je heel voordelig en eenvoudig aan de slag gaan en zelf een steigerhouten tuintafel maken. In deze blog leggen we je uit hoe en geven we je tips voor inspiratie.

freds bouwtekeningen review

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Volop genieten, het hele jaar door

Als je over een tuin beschikt, dan is dat een voorrecht. Zeker als je er eentje hebt op het zuiden, oosten of westen is zo’n lichte plek een ideale rustplaats om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Lekker neerploffen op het kussen van je stoel of loungebank, boek erbij, hapje en drankje… Kortom, van het goede leven genieten. Met een steigerhouten tuintafel maken doe je dat het hele jaar door. Zo’n tafel ziet er niet alleen stoer en landelijk uit: hij is ook nog eens duurzaam. Zet een paar leuke bloempotten in de buurt, hang een slinger in je tuin op met kleurrijke lampionnen en de sfeer is helemaal compleet.

Steigerhout: weerbestendig materiaal

Een steigerhouten tuintafel maken, dat is een investering voor de lange termijn. Steigerhout is een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Het is bovendien makkelijk te bewerken met een zaag en een schroevendraaier. Omdat dit meubel buiten staat (in de tuin), is het echter wel aan te raden om het hout af te lakken, zodat het weerbestendig wordt. Houd de kwaliteit van het hout periodiek goed in de gaten en geef je tuintafel een nieuw laklaagje als je denkt dat dat nodig is. Op die manier ga je nog langer genieten!

Voorbeelden freds bouwtekeningen

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Klussen was nog nooit zo makkelijk

Bij de bouwtekeningen ontvang je een materiaallijst waarmee je in één oogopslag ziet welke materialen je nodig hebt bij het realiseren van jouw droommeubel. Handig en gebruiksvriendelijk word je op weg geholpen, stap voor stap. Klussen was nog nooit zo makkelijk! Daarom zijn Freds Bouwtekeningen niet alleen uitermate geschikt voor ervaren klussers, maar ook voor beginners die net om de hoek komen kijken. Een steigerhouten tuintafel maken is dus voor iedereen weggelegd.

Combineren met andere tuinmeubels

Natuurlijk heb je aan alleen een tuintafel niet genoeg. Je wil er ook comfortabel bij zitten. Misschien heb je al een tuinstoel of loungebank, maar alsnog is het een uitstekend idee om jouw steigerhouten tuintafel met andere steigerhouten meubels te combineren voor een perfecte match. Het goede nieuws is dat Fred jou hierbij gaat helpen. Op zijn website kun je namelijk tot wel 10.000 bouwtekeningen downloaden. De mogelijkheden zijn dus onbeperkt. Zie je jezelf al zitten op een heerlijke steigerhouten loungebank samen met vrienden of familie? Met tapas op de tuintafel? Dat jullie het gezellig gaan hebben, staat vast. Ga dus snel een steigerhouten tuintafel maken! Technische kennis is niet vereist.

Grijp jij Freds aanbod aan?

Fred is een zeer ervaren klusser die precies weet waar hij over praat. Altijd staat hij voor je klaar om je te helpen bij jouw klusproject. Zijn expertise en ervaring deelt hij met passie met je. De bouwtekeningen en bijbehorende materiaallijsten die je voordelig op zijn website downloadt, zijn zeer gedetailleerd. Dat bespaart jou een hoop tijd en geld! Je bent niet de enige van wie de handen jeuken om steigerhouten meubels te maken: tienduizenden doe-het-zelvers uit Nederland en België gingen je voor. Wil je een steigerhouten tuintafel maken, dan ben je bij Freds Bouwtekeningen aan het juiste adres.

Download ALLE Bouwtekeningen van Fred hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *